keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Saitte itse olla tähtiä


Opintojakson päätyttyä haluan ensimmäiseksi sanoa, että en ole pitkään aikaan opettajana saanut kokea tälläistä iloa ja tyytyväisyyttä lukiessani opintopiirien tuotoksia. Saitte itse olla tähtiä! Toimitte oma-aloitteisesti, vastuullisesti ja tavoitteellisesti. Kun opintopiirissä on vahva yhteisöllisyyden henki se näkyy ja työ luistaa. Kaikkien ponnistelut kovasta paineesta huolimatta tuottivat tulosta.

Opintojakson prosessi oli laadittu DIANA-mallin mukaisesti. Mielestäni malli jätti tilaa ja avoimuutta teille työstää tavoitteisiin suuntaavaa oppimista yhdessä tutkien sekä tietoa rakentaen. Yhdessä tekemänne lopputuotokset ovat arvokkaita jatkossakin meille kaikille verkostoitujille. Lisäksi näen, että autenttiset kysymyksenne ovat tuottaneet valtavan määrän tietoa opintojakson tavoitteista kummuten ja tämä yhdessä rakentamanne tieto kulkekoot mukananne opettajuuden tiellä.

Vakuutuin monella tapaa verkosto-osaamisenne kehittymisestä, dialogisesta toiminnasta ja yhteisestä tiedonrakentamisesta! Toivotan teille pian valmistuville opettajille rohkeutta verkostoitua ja olla dialogisesti verkostojen jäseninä.

Sanna
Kaikki kukat saavat kukkia





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti